Wordt dit uw volgende wagen?

Reserveer nú de Tesla Model 3!

Nú te reserveren


De Tesla Model 3 wordt pas begin 2018 verwacht, maar u kunt hem nu al reserveren. Zo kunt u als één van de eersten in België dit paradepaardje in uw vloot opnemen. Uw accountmanager vertelt er u met plezier alles over.

Tesla Model 3


Begin 2018 komt de langverwachte Tesla Model 3 op de markt. Deze volledig elektrische sedan valt met een verwachte prijs van € 31.000 in de range van de Audi A4 en de BMW 3. De Tesla Model 3 is dus bereikbaar voor velen! De Model 3 heeft een verwacht bereik van 345 km en behaalt een snelheid van 100 km p/u binnen 6 seconden. Hij biedt plaats aan 5 volwassenen en wordt naar verwachting de veiligste auto in zijn klasse.

Nu al rijden met een Tesla? De Tesla Model S en X zijn al verkrijgbaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan.


Offerte-aanvraag Tesla

Elektrisch rijden? Het kan ons niet hard genoeg gaan!


De Tesla Model 3 is maar de kers op de taart. Athlon stoomt uw wagenpark nu al klaar voor elektrisch rijden! Welke laadinfrastructuur moet ik installeren? Hoe wordt laden bij mijn werknemers thuis doorgefactureerd? Is elektrisch rijden duurder dan een dieselwagen? Welk type wagen past bij welk profiel bestuurder? U krijgt alle antwoorden met E-Lease van Athlon.


Meer weten over E-Lease

Een wagen in Rent & Roll, de perfecte aanloopwagen


In afwachting van de Tesla Model 3 kunt u als aanloopwagen opteren voor een plug-in hybride in Rent & Roll-formule. Wat dacht u van de BMW 225xe Active Tourer? U leaset de wagen direct tegen een interessant tarief en levert hem kosteloos in als uw Model 3 geleverd wordt.


Hier wil ik meer over weten